Dec 29, 2010

Dota Replay Manager

Ni dota replay manager yang aku guna untuk examine mana2x replay yang aku nak, aku examine replay ni untuk mengkaji item build, skill build dan masa-masa yang penting seperti sampai bila nak farm, item mesti siap pada minit keberapa. Strategy patut di set awal2 samaada full farm, gank and push, farmdef and avoid supporter drpda mati, yang paling penting "main hero" ataupun carrier mesti fat or unstopable...

P.S believe in your teammate, there's no other way to win if you fear of losing just because of your friend :)

Sini aku ada letak link nak download dota replay manager ni, kalau korang malas sangat nak tgok replay, guna je replay dota manager , tp ingat kena jot down apa yg korang rasa penting bila korg dah analyze replay guna dota replay manager, sebab bukan korang je yang nak info yang korang dpt, share la dengan teammate.. baru ada chemistry nanti .. :)

http://www.mediafire.com/?k9k67bp3anyz411

No comments: