Dec 30, 2010

LEGENDS VS DTS

Aku dah tengok replay LEGENDS vs DTS ni, memang puas hati aku tengok, memang ptt LEGENDS dikategorikan sbg Legend of Dota.


Aku analisis sikit game 2 ...


GAME 2 (-cm)


DTS (Sentinel)                                    LEGENDS (Scourge)
Rogue Knight DTS|Dendi^ (Top)                          Windrunner NWO.KKY (Bot) 
Lord of Olympia DTS)Light (Mid)                              Twin Head Dragon MYM.Razer.Pstr (Top)
Priestess of the Moon ILikeBlueBanana (Bot)                    Omniknight LEGEND.Loda (Mid)
Oblivion DTS|Dread (Top)                            Butcher MYM.Razer.Maelk (Top) 
Vengeful Spirit NS (Top)                                        Witch Doctor Nv.Merlini (Top) 


Winner : LEGENDS (Scourge)


Mula2 aku tgok replay ni ak agak t'kejut dengan hero yang dipilh LEGENDS ni, klau di tgok kat ats LEGEND pick Witch Doctor, Jakiro, Windrunner, Omniknight dan Butcher.. bila ak thu dorg pick butcher masa tu, ak ckp yes!, ak sbnrnya lama dh tggu professional dota player main gune butcher ni dlm mode cm. 


aku nak tekankn pda hero Butcher je dlm post ni, dlm game ni, ak nampk Butcher sbg ganker utk awl2 game dan late game jd tanker tambahan ada Omniknight lagi, memang Kuat la Butcher ni klau dh late.
apa yg aku kagum dgn team LEGENDS ni, ak ska tgok cra dorang control game, pling best skali time2 ganking, ak rsa timing dorang mmg kaw2..


p.s ak kagum dgn LEGEND's HERO PICK .... berani mengambil risiko ....





No comments: