Jan 31, 2011

Simple Financial System

Financial ni aku wat sendiri tapi simple je untuk insan² yang boros dan xpandai nak manage duit.. huuhu macam saya gak.


 ni pop up pertama yang keluar bila tekan application tuh "Personal Financial System ver1.0". ni baru ver 1.0, ingat nak upgrade pergi ver 1.1 tapi xrajin ... 
pstu kluar pop up macam kat atas tuh, letak user name and password.. kalau user nama : inspirationalefeks, password pun letak je inspirationalefeks



Click image tuk enlarge


Pastu kuar pula popup mcam kat ats, kat sini isi la ape yg ptut dan click ikut step nombor 1,2,3,4 .. .klau dah, boleh close .. huhu

Kalau nak try guna boleh download kat link bawah ni free je pun :

P.S : Sorry The Libertines for using your image :) I love The Libertines Forever!! 

No comments: