Jan 24, 2011

Pixel Header automatic resize ... :(

Ni aku wat masa aku bosan sangat tahun lepas
Aku baru je nak wat header baru, lepas aku buat header baru, aku upload kat page element guna skill upload from file, lepas tuh aku save and "view blog" ... argghhh , unexpected thing happened, my header being resized, then, aku cari la punca masalah, rupa2x nya blogger kecikan file kat myblog file so terpaksa aku guna inisiatif lain dengan meng"upload"kan header aku di photobucket .... then letak url kat widget header tuhhh ... huh ... selesai masalah aku ... 

No comments: