Feb 25, 2011

ahhaha .. nak jadi simple sekarang

Letih aku edit semua dulu, tapi semua nya sia-sia, lebih baik aku belajar benda lain dan guna yang sedia ada, xdelah masa aku terbuang dengan banyak, hari ini aku review sikit tentang aku punya FYP, hmm, kinda hard la so far, tunggu nak beli item je, thanks sebab lawat blog aku selama ini, sekarang ni aku tengah busy belajar satu benda baru, aku nak master dulu (dapat duit banyak ooo dalam USDOLLAR lagi, hahahaa)

Sekarang dah pukul 8:20, tengah fikir nak masak ape untuk malam ni, maybe beli lauk je kot, ish2 ... tapi bosan gak makan benda yang sama, makan kfc pun dah xsedap lagi.. nak makan orang tapi xde orang . hahahaa

Company kawan aku
Kat tas tu logo company kawan aku, harap-harap dia berjaya nanti, mari kita sedekahkan "gudluck" kepada dia .. ahahhaa 
Aku pun nak buat company juga, tapi aku fikir bermula tu memang susah, mesti ada confident level yang tinggi, sekarang nih aku tengah apply nak praktikal kat company2x oil and gas kat luar sana, so aku kena sediakan diri aku, siapkan resume, siapkan jawapan yang bernas time interview nanti, aku gementar kot! hahaa kena hisap rokok dulu before kena interview tapi orang cakap, tak boleh hisap rokok, tapi aku akan bawa perfume aku, hilang lah bau asap rokok aku tu, semoga berjaya anda semua, mari kita ...
mari kita menari .. jom2x

No comments: