Feb 3, 2011

Blogging Oh Blogging

Eh, Kenapa nak post pasal nih ?
Hmm , sbnarnye saya nak ceritakan PENGALAMAN saya selama berblogging, usia blog ni sebenarnya  SETAHUN tapi my old post semua telah saya delete disebabkan FRUST yang teramat sungguh kejam dan tak dapat saya lupakan. Pada pertengahan December 2010 minat saya berblogging kembali pulih.
Walaupun I'm Full Time BEng! tapi saya BW juga.. hehe
I love DESIGN since i was a kid! 
Kalau la semua GRAFFIxTI saya yang saya buat sejak dari bangku sekolah dulu masih ada, memang saya post.
Now i need my MOUSE PEN
... so sad liao ... 

Apa yang kita dapat dari berblogging? 
Dapat KAWAN terlalu common.
Dapat PENGALAMAN memang best sekali.
Dapat BELAJAR sungguh luar biasa.
Dapat KEMAHIRAN kita bangga dengan diri sendiri.
Dapat $$$ itu bergantung dengan rezeki.
Dapat ape lagi ? rasa nya mempunyai MATLAMAT, matlamat tu penting kan ?
Dapat bertukar PENDAPAT.
Saya perasan, kalau saya selalu blogwalking, saya akan jenguk ENTRY blogger lain,  entry yang menarik perhatian saya, saya akan baca. Idea saya simpan. Jot down dalam note sendiri!
Dapat TRAFFIC? mesti anda suka kan ?

But what i like the most about blog is how people react when they visit my blog.Do people come to my blog to read or else, It doesn't matter whether they like it or not. I doing my best to attract people, I doing as much as i can! 
Happy PEOPLE!
THANKS TO YOU ALL!
HAVE FUN! KEEP IN TOUCH! GO ON! FOLLOW YOUR PATH! 
ITS YOUR LIFE!

Nak gambar ? xde gambar sekarang :) 

No comments: