Feb 11, 2011

Cerita lama, Cerita Baru, Cerita adalah Cerita

La dolce vita (1960)
Les yeux sans visage (1960)
Pierrot le fou (1965)
Repulsion (1965)
Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001)
Lost Highway (1997)
Two-Lane Blacktop (1971)
The Wicker Man (1973)
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
The Royal Tenenbaums (2001)
Solyaris (1972)
Lost Highway (1997)
Stalker (1979)
Alphaville, une étrange aventure de Lemmy Caution (1965)
L’eclisse (1962)
Charade (1963)
Le cercle rouge (1970)
Monica Vitti in L’avventura (1960)
Blues Brothers (1980)
Le mépris (1963)

Korang tengok list cerita kat atas ? 
Banyak, Ni semua cerita yang aku nak download dan nak tengok, lepas tengok download,
Semua cerita lama-lama, cerita lama-lama selalu memberi inspirasi,
Kalau tengok cerita baru-baru, tu idea yang baru, 

Aku harap dapat cari semua cerita itu dengan menggunakan medium internet di tempat aku ni, 
Aku harap ip internet aku xslalu bertukar, 
Aku tewas di situ, 

Aku memang nak cakap sorry sebab takde gambar, 
Google kan ada? aku cuma compactkan apa yang aku tahu, google xtahu apa yang aku tahu, 
Google hanya ikut cakap orang, orang suruh cari ini, dia pergila cari, 

P.S : Oh Aku lapar, Sungguh kesian, tadi ku ingin masak telur goreng tapi kuali ku masih basah, kuali jadi hangus, berbunyi pula siren kebakaran, punya la cuak aku , wakaka terus xjadi aku masak telur ... makan biskut T_T + hisap rokok gulung,

No comments: