Feb 19, 2011

ChurpChurp | Schedule Tweet Tips

Churpchurp
Minggu ini dapat 2 schedule tweets lagi,
Sungguh best! Ok juga main churpchurp ni,
Naik cepat duit kat dashboard kalau dah habis campaign,
Dulu jarang check google mail,
Sekarang hari-hari check, mungkin churpchurp bagi assignment lagi,
Kalau tak perasan, rugi la jadinya .... 

Buat Schedule Tweets ni senang je,
Tapi kena ada Twitter dan followers semestinya ramai!.. 
Churpchurp confirm send email kat kita kalau ada assignment Schedule Tweets,
Pastu kita cuma Tweet dan "Keyword" yang di beri mesti ada dalam kita punya tweets,
Schedule tweets ni automatic, Pihak churpchurp yang tweet kan untuk kita,
Jadi lepas kita punya Schedule Tweet published, 
Kita tunggu, dan duit akan masuk per day depend on Followers,

Yang social sharing pula lagi lah senang, manage your click per day,
Social sharing pula banyak kat Dashboard churpchurp,
Kadang-kadang sampai 10,

Kena selalu check churpchurp blog, kadang-kadang churpchurp letak RM0.40 perday,
Time tu la korang perlu bekerja lebih .... 

Ingat, Start twitter dari sekarang, kumpul follower,
Tweet-tweet selalu,





No comments: