Feb 2, 2011

CLICK! Auto New Tab?

Mungkin ada yang tahu dan mungkin ada yang masih tak tahu macam mana nak buat "auto new tab" kalau click, tips ni penting untuk ads kecik yang kat sidebar tuh, kalau orang click auto new tab, memudahkan.


Ape yang kena buat ? 
Senang je cuma tambah code ni je :

TARGET="_blank"
contoh kat bawah :
non-autonewtab
<a href="URL" >
autonewtab
<a href="URL"  TARGET="_blank">

Tambah je code tuh dekat dalam kurungan contoh kat atas.

P.S : untuk orang yang belum tahu lagi :) 

No comments: