Feb 28, 2011

My 1st Giveaway by Shida & Esya



Hai korang =) pertama kalinya shida buat GA bermulanya hari ini 22/2/2011 (selasa) Seperti biasa GA ini terbuka kepada semua blogger tak kira lelaki atau perempuan dan shida juga tidak keseorangan buat GA ni. Shida bersama partner Cik Esya Erisya (sponser). Jadi shida dan esya menganjurkan " My 1st Giveaway by Shida dan Esya " so ada 5 syarat mudah perlu korang tepati ~
  1. Mestilah korang kena ada blog nak join GA ni. Mana yang tak de sila la buat blog ya (:
  2. Follow blog shida dan blog Esya (tiada paksaan ok) *kalau suka blog shida sila like my FANPAGE (:
  3. Buat tajuk entri " My 1st Giveaway by Shida dan Esya " . copy banner pada entri dan sidebar (link kan ke blog shida)
  4. Sila sambung slogan ini : Hai korang =) pertama kalinya shida buat GA bermulanya hari ini 22/2/2011 (selasa) Seperti biasa GA ini terbuka kepada semua blogger tak kira lelaki atau perempuan dan shida juga tidak keseorangan buat GA ni. Shida bersama partner Cik Esya Erisya (sponser). Jadi shida dan esya menganjurkan " My 1st Giveaway by Shida dan Esya " so ada 5 syarat mudah perlu korang tepati ~
    1. Mestilah korang kena ada blog nak join GA ni. Mana yang tak de sila la buat blog ya (:
    2. Follow blog shida dan blog Esya (tiada paksaan ok) *kalau suka blog shida sila like my FANPAGE (:
    3. Buat tajuk entri " My 1st Giveaway by Shida dan Esya " . copy banner pada entri dan sidebar (link kan ke blog shida)
    4. Sila sambung slogan ini : saya suka buat blog kerana........ *buat seringkas yang mungkin sebabnya shida tak suka baca yang panjang lebar macam karangan =p (buat ringkas tapi menarik dan padat)
    5. Setelah selesai semua diatas tag 5 rakan blogger korang (dia mesti tahu) dan komenkan link korang ke entri ini. Mudahkan =)
    * Hadiah misteri menanti 3 pemenang bertuah  dan * Cara pilihan pemenang " Lucky Draw "
    ~ Tarikh Tutup : 19 Mac 2011 (sabtu) 
saya suka buat blog kerana saya tidak suka beli diari yang mahal kat luar, kat blog saya boleh simpan gambar juga, xkesahlah orang nak tengok or xnak tengok, saya ada hak untuk habiskan bandwidth internet saya, bayar mahal tapi tak guna.. rugi lah kan .. kiakiakiakia ... saya suka blog sebab saya suka menulis... blog nih pun lama dah tapi older post saya banyak dah delete,dulu private .kiakiakiakia .


saya nak tag orang yang saya nak tag :) anda sudah terkena... waachahhhahaha 


KHRLHSYMROX
NINI
FABH
EDDY
Shereena (nah bagi ko GA, harap ko bertuah)

No comments: