Feb 6, 2011

Perasaan Anda ?

Kalau dengar lagu JIWANG kita sedih,
Kalau dengar lagu ROCK sikit kita bersemangat,
Kalau dengar lagu SENTIMENTAL pula kita rasa sayu je,
Kalau dengar lagu HIP HOP kepala kita teranguk-anguk, 
Kalau dengar lagu METAL pula, kita teringin nak "goreng" lead metal,
Kalau dengar lagu THE BEATLES, rasa nak joget 70-an,
Kalau dengar lagu INDIE, rasa modenisasi pula,
Kalau dengar lagu Rock N Roll, ingin nak tahu apa dorang sampaikan sebenarnya,

Semua LAGU memberikan suasana yang berbeza kepada kita,
Semua lagu berbeza mengikut cita rasa kita,

Kita ketawa bila kita rasa kita happy, riang dan mungkin juga bila kita sedih,

Kalau kita lihat LANGIT mesti kita tengok bintang, 
Kalau kita lihat JALAN RAYA mesti kita tengok kereta yang banyak, 
Kalau kita TAK TAHU apa yang kita sedang lihat, makna nya kita sedang termenung,
TAPI, Kalau kita lihat diri sendiri kat cermin, mesti kita akan lihat diri sendiri kan? tapi apa yang kita dapat lihat? 

P.S : I only have I soul but I want to see everything with MY ONLY ONE SOUL

No comments: