Feb 25, 2011

Semalam Churpchurp tengok aku

Semalam churpchurp bagi aku assignment schedule tweet lagi, seronok rasa, dah la follower aku di twitter dah ramai.. hehe banyak duit masuk :) ... Gembira aku, mungkin xlama lagi aku dah boleh cash out churpchurp aku tapi aku taknak cashout dulu, nak kumpul banyak-banyak baru aku cashout..hahaha

Malam ni juga aku nak shopping online untuk barang aku, cis, geram aku banyak kali aku sign, dia cakap error error error, menguji kesabaran betul .. dorang xnak aku beli barang dorang ke ? ahhahaa tapi aku sangat perlukan barang tu ... hahhaa

Siap .. tengok cite dulu ... 

No comments: